با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
در ظرفي آب و شكر را ريخته و بجوشانيد و سپس نصف آب ليمو را داخل آن بريزيد. حرارت شربت را كم كنيد بگذاريد 30 دقيقه در همان حالت بجوشد.سيني فر را كره بماليد و 5 برگ يوفكا را داخل آن باز كنيد. كره را آب كرده و مقداري آز آن را روي يوفكا بريزيد و مقداري پسته روي آن بپاشيد. به همين منوال 5 برگ 5 برگ كار را ادامه دهيد.
5 برگ آخر را نيز باز كنيد و روي آن كره آب شده بدهيد. ( با فرچه راحتر است ) . با چاقوي تيز باقلوايتان را برش دهيد. و در فر گرم شده 180 درجه تا سرخ شدن روي باقلوا آن را بپزيد.
باقلوا را از فر خارج كنيد و داغي خود را از دست داد و كمي ولرم شد شربت ولرم را روي آن بگردانيد و 2 ساعت بگذاريد در همان حالت بماند تا باقلوا شربت را جذب كند
نكته :
خمير يوفكا خميري بسيار نازك بوده و در آشپزي ترك موارد استفاده فراواني دارد. اخيرا هم در بازار ايران موجود كه ميتوانيد از سوپري ها و قنادي ها تهيه كنيد.